Spletna prodajalna www.Amazon.com


www.amazon.com logoSpletna prodajalna Amazon.com je veliko spletno mesto, kjer je možen nakup skoraj česar koli po razmeroma nizki ceni.

Iskanje po http://www.Amazon.com

Kratka zgodovina spletne prodajalne www.Amazon.com

Amazon.com se je začel kot spletna knjigarna v drugi polovici 90ih let ob razcvetu interneta, ki se je dogajal v tistem obdobju. Ideja prodajalne je ponuditi veliko več artiklov, kot jih premorejo navadne trgovine s pomočjo poceni skladišč in prodajo čez internet. Iz tega pa izhaja tudi ime Amazon, ki je drugače reka po kateri teče največ vode na svetu.

Kaj potrebujete za nakupovanje na www.Amazon.com?

Pravzaprav nič posebnega. Dobro je znati angleško (spletno mesto je v angleščini) in pa imeti kreditno kartico (eurocard, visa, ...) pri roki.

Spletna knjigarna Amazon.com

Amazon ima zelo široko izbiro knjig, ki so poceni in za vse okuse. Zardi tega so tudi tako uspešni. Skupaj namreč prodajo večje število manj popularnih knjig kot tistih bolj. Če bi radi kupovali še ceneje imate možnost nakupa "used & new" knjig. To pomeni, da je možno kupiti rabljene knjige, ki so še cenejše in še bolj ugodne. Že za par tisočakov se da kupiti odlično knjigo. Nekaj predlogov za nakup iz spletne knjigarne www.amazon.com:

Ostali artikli na Amazon.com

Na www.amazon.com pa je možno kupiti mnogo več kot samo knjige. Za vse kategorije velja podobno kot za knjige - velika izbira in ugodne cene. Izbira je res velika in gotovo se najde kaj za vsakogar. Nekaj kategorij produktov na Amazon.com:
  • Glasba
  • DVD
  • Video kasete (VHS)
  • Revije in časopisi
  • Računalniške in video igrice
  • Programska oprema
  • Obleke
  • Audio & Video
  • Pohištvo
  • ... in še veliko veliko več ...
Iskanje po www.Amazon.com:/strong>


 

.

Komentiranje onemogočeno.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341