Startup night v Kiberpipi!

avtor ruph
Sicer ne piše kdaj bo, ampak...
Po Zemantini zabavi in launchu spletne storitve se bomo še naprej posvečali startupom. Na oder bomo povabili predstavnike nekaterih spletnih storitev, ki so se v zadnjem času pojavile v našem prostoru in še niso dosegle širše razpoznavnosti. Vsak predstavnik bo na kratko predstavil svoj projekt in z obiskovalci delil znanje in izkušnje pri načrtovanju, izgradnji in uvajanju spletnih storitev. Ker bi radi, da se predstavi čimveč različnih storitev, vas vabimo, da se povežete z nami po elektronski pošti (web@zen.si) in tako dobite svojo priložnost. V primeru večjega zanimanja bomo tak večer ponovili še v maju.
Sej veš.. če imaš kaj zanimivega za pokazat, pošlji mail in se pridi pokazat. In če poznaš koga, ki ima kaj za pokazat, ga ne pozabi poriniti na oder.
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: startup (11) spletnih (6) start up (4) favoritehighheels.com (2) kiberpipa startup (1) Kiberpipi. (1) kdo je predstavnik za ruf betten (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341