Woooooooow... 44.6 milijard dolarjev za Yahoo!

avtor ruph
In to vsoto ponuja sam Microsoft. Microsoft kupuje Yahoo! Novica na Reuters: Microsoft offers to buy Yahoo for $44.6 billion A bo? Ali je možno, da Google dobi mogočno konkurenco?

Komentarji:

 1. Piroman Says:
  Hm, ne vem, če se ima google kaj bati. Preberi tole.
 2. ruph Says:
  Yahoo ima probleme praviš.. Google je močan, ampak kombinacija Microsoft in Yahoo ima precej prednosti in skupaj lahko bolj uspešna kot vsak posebej. Microsoft ima svoj OS, dostop do Facebooka, Yahoo ima druge zelo zanimive servise, veliko inventorija. Če bodo ljudje uporabljali content strani (npr. facebook, ...) za vstop na splet, potem znajo tudi isto mesto uporabljati za search po spletu. Združitev moči pri razvoju tehnologije bi tudi lahko bila prednost. En velik vprašaj bi bila pa integracija...
 3. Imp Says:
  M$ bo pohrustal gospoda Googla . :D
 4. Ležalnik pika Com Says:
  Ne vem zakaj se tako povdarja samo delež iskanj, že če odpreš Google in Yahoo ti je jasno, da ne gre za čisto isti koncept. Prvi je največji iskalnik, drugi pa največji portal.
 5. Boštjan Says:
  Mislim da se google kljub vsemu nima kaj dosti za sekirat... se mi zdi, da mogoče bo sicer imel nekaj težav, samo večjih pa ne...
 6. mitjamavsar Says:
  Ležalnik .. Koncept yahooja in googla je praktično enak, le interface je drugačen. :D In zato se je zgodila razlika v priljubljenosti. Ne pozabimo, da ima MS precej priljubljen operacijski sistem. Število ljudi, ki gugla je še vedno neprimerno manjše od števila uporabnikov windowsov. In dokler Google nima svojega priljubljenega operacijskega sistema, imata MS+Y šanse. MS Live ni slab iskalnik. Tudi yahoojev je vedno boljši. Nekateri servisi, recimo maps, so pri MS in Y! zelo na nivoju! Google kupi Apple in poceni applove mašince ... to pa bi bila (bo!) protiutež!
 7. Ležalnik pika Com Says:
  Ma, ne zdi se mi koncept čisto enak, tudi pri samem Yahoo-ju so večkrat povedali, da želijo bit najbolj obiskana stran na netu, se le iskalnik. V priljubljenosti iskalnika je zmaga na stani Googla, samo na Yahoo hosijo ljudje početi še marsikaj drugega kot samo iskat.
 8. Davorin Says:
  ... MS precej priljubljen operacijski sistem ... Mitja, jaz bi rekel, da je MS precej razširjen OS, o priljubljenosti ne bi diskutiral. Sicer pa se mi zdi, da združenje M$-ja in Y!-ja ni neka dobra novica ... če Google pravi "Do no evil" in mu hipotetično verjamemo, za M$ ne moremo rečt, da ni počel "eeevil" reči - naj navržem le en primer: IE, agrh!
 9. Tadej Says:
  Mimogrede, ravnokar sem prebral, da je Yahoo kratko malo zavrnil Microsoftovo ponudbo, ker naj bi le-ta ponudil premalo denarja za njegov odkup!! Tadej
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: Yahoo (21) wwwgooglacom (13) في googla (6) www,googla,com (5) www googla.com (3) www.googla.com.br (3) googla (2) www.googla.com (2) www.googla,com (2) +googla (2) yahoo facebook (2) ? wwwgooglacom (2) www.googla/com (1) googla,com (1) googla.com.mx (1) Search googla.com (1) www. googla.com (1) "www googla com" (1) wOoOoOoOow@yahoo.com (1) في WWW@GOOGLA.COM (1) googla m (1) www/googla/com (1) Še boljši od googla (1) في .www.googla.com (1) facebook yahoo.com (1) googla.com (1) googla yahoo (1) facebook@yahoo.com (1) +woooooooow@yahoo.com (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341