Google patentiral Moneto

avtor ruph
No skoraj. Ta "inovacija" se imenuje Gpay. Kaj naj bi se počelo s tem patentom je možno razbrati iz naslova in ilustracije spodaj... Google Moneta Plačevanje preko mobilnikov. Sicer ne vem kako je možno, da patentiraš nekaj kar je na svetu že vsaj 6 let, ampak kljub temu bi tako plačevanje na globalni ravni lahko imelo svoje prednosti. No, če prav pomislim, v Sloveniji uporabljam kartico tudi tam, kjer bi lahko moneto. Nekako mi ne gre to s telefonom in SMS-i, možno da je bolj namenjeno tistim brez kartice (beri: mlajšim)... Patentna dokumentacija. Via SEO by the SEA.

Komentarji:

 1. had Says:
  LOOL :) ko sem tole videl, mi ni bilo jasno, ali se salijo, ali mislijo resno.. namrec, ultra je ze leta 2002 imela resitev za to :) http://www.google.com/patents?id=X6ISAAAAEBAJ&dq=mobile+payment+ultra
 2. mitjamavsar Says:
  Mogoče je pa Google kupil Ultro, pa ti sploh ne veš ;)
 3. had Says:
  hmm :) cist mozno :evil:
 4. jankoM Says:
  jst sem pa mislu da se google ne gre teh patentiranih bedarij
 5. ruph Says:
  o gre gre... pa še kako gre... Yahoo si lasti delež Googla, ker so imeli patentirane oglase ob search rezultatih in stožili konkurenco ob priložnosti... Pantenti so močna zadeva v zda, samo poglej kako se jobs hvali koliko patentov so registrirali ob izdaji iphona.
 6. jankoM Says:
  Mah ... bom rajš tih ... eno je debata "za ali proti software patentom" in tam se da debatirat... Al pa ne bom... to da pa nekdo velki patentira neki npr splošnega kar so že vsi prej delal in ni noben izum (npr neki banalnega...serializacija objektov v XML - kot bi neka firma rekla "mi pa smo dobil patent da v kozarec natočiš pomarančen sok") in te potem lahko j**** če si mu v napoto .. je pa za moje pojme direktna kraja "družbenega premoženja" (karkol to pomen). Folk bi mogu naredit nek "patent-watch" fundacijo ki bi jo ziher podpirale vse male firme ki se ne morjo posamezno bost z big bojsi in za vsako stvar ki jo podelijo kot patent in se najde "prior-art" tožit tistega je dodelil patent . grem pit pomarančen sok zdej , iz flaše da ne bom kej kršil..
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: simobil moneta (38) moneta simobil (27) google (16) moneto (13) moneta dokumentacija (7) si mobil moneta (4) ultra moneta (4) moneta si mobil (3) simobil plačevanje z moneto (3) moneta xml (3) moneta ultra (3) www.moje gre (2) simobil in moneta (2) moneta patent (2) plačevanje z moneto (2) simobil-moneta (2) postelje (1) all (1) ilustracije google (1) moneta uporabljam (1) moneta za simobil (1) www.moje bedarije (1) simobil placevanje (1) simobil-placevanje z moneto (1) moneto mi lahko kdo da (1) moneta oglaševanje (1) postelja patent (1) amazon patent (1) amazon (1) moneta dokmunetacija (1) monetos seo (1) si.mobil moneta travian (1) moneta + simobil (1) patent moneta (1) simobil+moneta (1) kako vem da je stvar patentirana (1) travian moneta (1) tole so slovenski patenti (1) POMEN BESEDE MONETA (1) mooje%20google (1) moneta patent ultra (1) simobil plačevanje (1) simobilplačevanje s karticami (1) kako moneta (1) httpool patent (1) simobil, moneta (1) patentiral (1) pomen besede patent (1) pstelja moneta (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341