ToboAds oglasi v barvah Viste

avtor ruph
Spletna mesta, ki so vključena v ToboAds spletno oglaševanje so preplavljena z oglasi za natečaj, ki poteka v okviru Windows Vista. V okviru natečaja bodo zmenjali najboljšo fotografijo, film, melodijo, motiv za majico ali gadget za nekaj res dobrih nagrad. Vesel sem, da so opazili kakovost takšne spletne mreže in se odločili za oglaševanje te vrste. Takole zgledajo oglaski, če ste jih mogoče spregledali: Vista ToboAds oglasi Erotika ToboAds oglasov. Naravnost fantastično!

Komentarji:

 1. bujes Says:
  Odlično!!! Škoda k meni nobenih oglasov ne prikazuje na strani...
 2. ruph Says:
  vse je v ključnih besedah :-B
 3. bujes Says:
  Na strani je novica o prihodu Viste...
 4. Dejan Says:
  Ko smo že pri ToboAds - support vam šepa. Na internetu se ne pusti strank čakati na email več kot 24 ur. Poslal sem čez vikend, danes pa še zmeraj ne dobil. Problem: ne prikazuje oglasov ampak samo vaše bannerje.
 5. ruph Says:
  Živjo Dejan, ti bom kar orisal kako poteka celoten sistem. Kot verjetno že veš so oglasi vezani na vsebino spletnih strani, kjer se prikazujejo. Nekdo postavi oglasno kodo na izbrane spletne strani. Te strani mora nato obiskati naš bot, ki jih preišče in poindexira. Potem pa iz druge strani pridejo ključne besede od oglasov in se s pomočjo indexa naredijo relacije med spletnimi stranmi in pripadajočimi oglasi. Ta postopek včasih traja malo dlje, sploh če se pridruži kakšno večje spletno mesto ali pa več njih.... Kaj se je zgodilo s tvojim e-mailom pa ne vem, bom sporočil naprej ekipi. Predvidevam, da je bil kriv vikend in danes preveč dela na mizi.
 6. Dejan Says:
  Hvala za odgovor. Ekipo pa le pobaraj, kaj ne odgovarjajo :D
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: oglasi (18) toboads (16) toboads oglasi (13) oglasi terenci (5) erotika oglasi (4) ocena viste (3) toboads ne prikazuje oglasov (2) toboads oglas (2) erotika toboads (2) toboads oglasi se ne prikazujejo (2) toboads bot (2) google.si OGLASI (2) oglasi kot so ToboAds (1) toboads statistika (1) ToboAds oglasi (1) hočem prikazovati oglase (1) "toboads oglasi" (1) oglasi postelje (1) toboads vrste (1) toboads erotika (1) ToboAds.oglasi (1) oglas natečaj (1) oglasi -terenci (1) postavi oglas (1) kako postaviti toboads oglase (1) pusti google oglasi (1) google.si - oglasi (1) erotik oglasi (1) httpool bot (1) erotikoglasi (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341