Povezava z W3C.org za $1000

avtor ruph
Ko z ene strani Google z najnovešo izpopolnitvijo algoritma kaznuje spletna mesta, ki se ukvarjajo s prodajo linkov ali pa so vključena v kakšno izmenjavo povezav, na drugi strani veliko, kredibilno spletno mesto w3c.org začne prodajati povezave. Za tisoč dolarjev si lahko kdorkoli pribori povezavo s spletne strani http://www.w3.org/Consortium/sup, ki se ponaša z odličnim PageRank 9. Zraven odličnega PR ima ta stran prav gotovo visok TrustRank, ki je treuntno še veliko bolj pomemben. TrustRank predstavlja kredibilnost spletnega mesta in posredno se to prenaša tudi na strani katere povezuje. Uvodno spletno stran izbranega spletnega mesta lahko za nekaj manj kot 200.000,- SIT spravite na vsaj PR7. Malo je sicer vse zakamuflirano v donacije, ampak je precej jasno za kaj se tukaj gre in kje se skriva dodana vrednost donacije. Obstaja tveganje, in sicer, da google devaluira povezave z dotične strani, kar bi bilo tudi najbolj logično. Stran pa bo definitivno dobila še več medijske pozornosti, saj počne točno tiso kar velik G prepoveduje. Z medijsko pozornostjo pa pride dodaten pretok obiskovalcev, ki bodo pregledovali kdo vse je doniral. No, bomo videli kako se bo to razpletlo.
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: w3c (6) strani (5) igre.org (4) moje-igre.org (4) moje igre. org (3) moje igre.org (2) WWW.MOJE-IGRE.ORG (2) moje -igre .org (1) moje igre org (1) moje igre (1) moje igre (1) z w3c (1) moje igre (1) w3c.org (1) www moje-igre.org (1) moje igre org (1) igre1z (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341