Spletna storitev SMSdieta

avtor ruph
Predstavljam novost na Slovenskem spletnem prostoru. SMS dieta je spletna storitev, ki je namenjen ljudem, ki niso zadovoljni ali s svojo postavo, težo ali pa bi si radi samo uredili svoje prehrambene navade. Spletni servis SMS dieta Gre za posebnost in združevanje dveh tehnologij. Internet služi kot prostor, kjer se uporabnik prijavi v servis, si izbere dieto in nastavi jedilnik. Na mobilni telefon pa potem vse dneve diete prejema sms sporočila z vsebino jedilnika. Če malo bolj natančno orišem celoten postopek. Uporabnik gre na spletno stran sms diete in se registrira ter aktivira. Pogoj za uspešno registracijo je seveda mobilni telefon in SiMobil ali Mobitel omrežje. Registracija je popolnoma brezplačna. Po uspešno opravljeni registraciji si izbere svojo dieto. Na izbiro jih ima več kot petnajst, od sadne do predpraznične. Nato si izbere ure ob katerih ponavadi je zajtrk, kosilo in večerjo. Izbere si tudi datum začetka diete. Na ta datum nato prične prejemati obvestila kdaj in koliko jesti. Praktično lahko "pozabi" na hrano in samo čaka na sms sporočila... Storitev pa se lahko postavi tudi s partnerskim programom, ki je namenjen vsem, ki imajo svoje marketinške kanale z nezasedenimi kapacitetami. Možno jo je uspešno predstavljati tako usmerjeno ozkemu krogu ljudi, ki tako ali drugače že skrbijo za svojo prehrano, kot tudi bolj masovno. Zaslužki so vezani na količino poslanih sms sporočil, ki se pošljejo pripeljanim uporabnikom. Je pa lepa lastnost tega programa to, da vsi uporabniki, ki jih partner pripelje, ostanejo v njegovi "lasti" za zmeraj.

Komentarji:

  1. bujes Says:
    Sem že partner. Zenkrat še ni $. Danes je šlo v obtok 4597 prikazov bannerja. Mogoče kej uspeha.
  2. moterlicker Says:
    Načeloma affiliate sistemov, ki delujejo na % nima smisla oglaševati z bannerji bujes.
  3. bujes Says:
    Vem, samo poskusiti ni greh :) Uspeha res ni.
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: SMS DIJETA (110) sms dieta (68) smsdieta (14) SMS diete (13) spletna storitev (9) sms dijete (9) dijeta sms (6) spletna (6) dieta.si (5) sms dieta.si (4) dieta (4) kaj je spletna storitev (3) sms Spletna storitev (2) simobil loading (2) kako iz mobitela na simobil (2) sms+dieta (1) mobitel spletne storitve (1) sms (1) "spletna storitev" (1) diete na spletu (1) sms dieta partnerski (1) mobilna dieta (1) zakaj ne deluje predpraznična dieta (1) sms dieta si (1) sms.dijeta (1) SMS DIETA .SI (1) sms-dijeta (1) spletne storitve na mobitelu (1) dijeta (1) spletne storitve na mobitelih (1) all (1) spletne storitve (1) mobiteli in spletne storitve (1) dieta.si (1) www.simobil /servis.si (1) "SMS Dijete" (1) sms-dieta.si (1) sms.dieta (1) sms diet (1) simobil masovno obveščanje (1) predpraznična dijeta (1) sms dijeta (1) sms.dieta.si (1) simobil.servis (1) sms@dieta.si (1) smsdieta. (1) simobil-servisi (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341