Nišarjenje z Googlovimi oglasi

avtor ruph
ali Kako do spletnih dolarjev? je naslov enega prav posebnega članka v novi številki revije Moj Mikro. Moj Mikro Nišarjenje Tole je prvi del dvodelne serije člankov, ki govori o nabiranju dolarjev s pomočjo oglasov. Je pa to tudi moja prva tiskana stvaritev. V tem delu je opisano kaj je to nišarjenje, kako poiščemo primerno nišo, izberemo domeno in izdelamo celotno stran. Naslednič bo pa govora predvsem o optimizaciji spletne strani in postavitvi adsense oglasov. Če vas zanima nišarjenje, če ste spremljali moj projekt, potem vam priporočam nakup te in naslednje številke revije. V urejeni, tiskani in lektorirani obliki boste lahko prebrali vsa potrebna navodila za začetje lastnega nišnega projekta. Mislim, da vam ne bo žal. Upam, da boste v branju članka v reviji uživali vsaj toliko kot uživate v branju mojega bloga. Za konec bi samo zahvalil Mitju Mavsarju za njegovo pomoč pri realizaciji besedil, ki so se in se še bodo pojavila.

Komentarji:

 1. fatg Says:
  internet ni več dost dober zate, si se spravu na papir, a? :)
 2. ruph Says:
  :razz:
 3. bujes Says:
  Mislm, da bom kupu. Upam, da si kej druzga še napisu, kt je na tem blogu...k tole vse napamet znam :)
 4. David Says:
  Jaz grem tud 100% jutri ob sedmih zjutraj tako kot vedno na poti do šole mimo trafike in si kupim to revijo :)
 5. David Says:
  btw .. a si bil za članek kaj plačan ?
 6. ruph Says:
  naj bi bil dobil nek honorar.. sicer še ne vem kolikšen bo, ampak sem prepričan, da ne bodo miljoni :)
 7. MM Says:
  Bravo Davor!
 8. David Says:
  mnja dones sem bil v trafiki pa niso mel te revije :S bom poizkusil srečo jutri :)
 9. IP Says:
  No, če mene vprašaš, je lahka zaključek celega članka: vse to in še mnogo mnogo več na http://ruph.sopca.com , da o drugih virih ne govorimo. :P Drugače pa pohvalno.
 10. Moj Mikro 2. del « rufbetten [moje postelje] Says:
  [...] Mesec je mimo in v reviji Moj Mikro je objavljen drugi del mojege članka o nišarjenju. Vsi tisti, ki ste prebrali prvi del, verjetno nočete zamuditi drugega. [...]
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: nišarjenje (36) spletnih (7) spletno nišarjenje (5) google oglasi (4) nišarjenje moj mikro (2) oglasi za delo (2) google.oglasi (2) honorar moj mikro članek (1) nišarjenje navodila (1) moj mikro honorar (1) trafike moj mikro (1) oglasi del (1) ruph nisarjenje (1) google-oglasi (1) oglasi (1) nisarjenje (1) honorar članek (1) ruph nišarjenje (1) google,oglasi (1) oglasi delo (1) davor nišarjenje (1) kaj je nišarjenje (1) kaj je to nišarjenje? (1) išarjenje (1) google.com oglasi (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341