Moola Povabila

avtor ruph
Nekaj časa nazaj sem pisal o spletnem servisu, kjer je mogoče igrati igrice in si tako prislužiti kakšen dolar. Takrat sem se tudi prijavil na čakalno listo, sedaj pa sem prejel povabilo in se vpisal... Moola Kmalu sem bil tudi razočaran, ker lahko izplačujejo samo amerikancem. Uh. No igral sem se vseeno. Na voljo sta dve sumljivi flash igrici, katere je možno igrati po ogledu reklame in pravilnem odgovoru na trivialno vprašanje v zvezi z njo. Tako sem se naučil tri nove reklame na pamet. Moola Cash Največ kar mi je uspelo priigrati je $0.32 (dvaintridest centov), katere je moja gospodična v eni igri zapravila (ženske). Je pa odlično povzela ta spletni servis, ko je rekla, da lahko jaz v eni uri velik več zaslužim in ona prav tako zapravi. Na voljo imam 3 povabila. Če ima kdo željo po raziskovanju, potem najbolje da to izrazi v komentarju.

Komentarji:

  1. bujes Says:
    Spet jaz... Seveda želim raziskati tole stvar...
  2. ruph Says:
    maš...
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: moola (35) spletnem (4) povabila (2) igrati igrice (1) igrice katere idejo (1) zapravila 2.5 (1) igrati igrice (1) moola cash (1) povabilo v posteljo (1) IGRE MOOLA (1) moola.com (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341