Co-op Izmenjava Povezav

avtor ruph
Co-op Advertising Network ~ to je neka vrsta izmenjava statičnih povezav. V bistvu je možno izmenjavati tudi klasične oglasne pasice, ampak meni ni do tega. Povezave s Co-op sistema so vidne v nogi bloga. Storitev deluje samo na straneh, kjer je možno uporabiti php (asp) skriptni jezik. Potrebno se je prijaviti in nato nastaviti nekaj php skript. In sem se in nastavil sem si oglase v nogo bloga. Bilo mi je kot naročeno. Za svoje nišne strani potrebujem nekaj dodatnih referenčnih povezav in tale način se mi zdi v redu. Nedvomno imam neizkoriščen prostor na blogu in take povezave so lepa dodana vrednost na moje pisanje. Deluje po principu quid pro quo. Jaz izberem prostor za povezave na svoji strani. V zameno pa dobim prostor na drugih straneh. Izbrati se da tip povezav in število le teh. Jaz jih prikazujem 5, kar je največ. Prikazovanje na drugih straneh je odvisno od velikosti uteži, ki jo sistem preračuna za našo stran. Velikost pa je odvisna od števila povezav na naši strani, koliko je celotna spletna stran velika in kakšen je PageRank uvodne strani. Velikost strani se povzame s iskalnika google in sicer je ta odvisna od števila indeksiranih podstrani. Moja trenutna utež (weight) je 310 in s toliko oglasnega prostora sedaj upravljam. Seveda je možno imeti te povezave na eni strani, oglase pa narejene za čisto druge strani. Tako sem naredil to jaz.

Komentarji:

 1. Matej Says:
  Cau, Ukvarjam se z izdelavo internetnih strani in bi rabil malo pomocu z programiranjem in wordpressom ce te zanima. Moj tel je 031-882-089 ali ta mail, pa se dobiva lahko na kaki kavi. Iz kej si? Lp, matej
 2. Bujes Says:
  Sm se registreral. Dobra stvar. Sam mal bi lahko na preglednosti nardil. Drgač mam pa Your Weight: 1,473 Kr dobr je tole. :P A lahko več link unitov dodaš?
 3. ruph Says:
  Ja, res je fajn. Sam mal je zoprn k je treba čakat na review oglasov. 1473, maš kr portal tole ti. :) Sem 99,99%, da več link unitov na eno stran ne smeš dati. Lahko maš pa na čisto različnih straneh in potem preusmeriš weight na glavni account. Pa treba je za vsako domeno svoj account odpret.
 4. Bujes Says:
  'Sem 99,99%, da več link unitov na eno stran ne smeš dati. Lahko maš pa na čisto različnih straneh in potem preusmeriš weight na glavni account. Pa treba je za vsako domeno svoj account odpret.' Kako pa preusmerjaš? Drgač je pa portal kt portal, nč posebnga, sam velik strani in podstrani je.
 5. ruph Says:
  Geš na "Edit Account Settings" pa mas spodaj "Bind to Master Account". Tko da če boš linke dal še na kakšno drugo stran, potem si prenesi weight.
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: izmenjava povezav (47) izmenjaj msn (10) izmenjava povezave (8) izmenjava msn (5) povezav (4) velikost internetne strani (3) izmenjava oglasnega prostora (2) velikost internetnih strani (2) velikost interneta (2) izmenjava oglasnih pasic (2) google izmenjava (1) www.sopca.com (1) co je to domeno (1) tipi povezav (1) izmenjava (1) povezave izmenjava (1) izdelava menija na internetni strani (1) izmenjave msn (1) velikosti internetnih strani (1) prijava v svoj account (1) "co-op advertising" (1) php skripte povezava na drugo stran (1) izmenjava pasic na internetnih povezavah (1) 5 povezave (1) izmenjava spletnih strani (1) bind on account (1) povezave kategorije (1) izmenjava spletnih povezav objava (1) kako preusmeriš internetno stran na novo (1) izmenjava msn (1) izmenjava oglasov pasic (1) izmenjava pasic (1) izmenjava postelje (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341