Pregled referenčnih povezav

avtor ruph
Včasih nas zanima koliko referenčnih povezav ima celotna domena in ne samo neka dotična stran. To je posebej primerno za bloge, ker je veliko število povezav razdrobljenih po različnih objavah. Referenčne povezave na določeno stran se izve preporoste z uporabo link: operatorja v spletnih iskalnkih. No skoraj. Pri najdi.si ne moremo, google pa prikaže samo del povezav. Tukaj prideta do izraza yahoo in msn. Se pravi, če napišemo link:http://ruph.sopca.com v search.msn.com potem dobimo vse povezave, ki kažejo na to stran. Podobno deluje tudi Yahoo!. Google je rahlo škrt z različnimi operatorji, na srečo msn in yahoo nista. V primeru, da želimo kot zadetke videti vse povezave na vse podstrani neke domene se na msn uporabi operator linkdomain:. Recimo linkdomain:http://ruph.sopca.com na search.msn.com izpiše vse povezave na moj blog. Yahoo! ima pa za ta primer narejeno odlično orodje, ki ponuja še malenkost več kot to. Yahoo! Site Explorerbeta. Tole pa predstavlja skoraj idelano orodje za hiter analizo. S parimi kliki je res možen odličen pregled nad vsemi referenčnimi povezavami.
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: povezav (10) referenčne povezave (9) msn povezava (4) msn povezave (4) referenčna povezava (2) msn uporaba (1) povezava msn (1) google operatorji (1) povezava za msn (1) povezave kategorije (1) SAMO msn.com loc:SI (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341