Moj Vikend

avtor ruph
No še 1x sem predelal temo. Na bolj svetlo ;) Pa en kvazi članek sem spisal. Optimizacija spletnih strani. Imam pa kar nekaj tekstov spisanih na to temo spisanih. Sedaj sem jih nabral nekaj skupaj in objavil prvi del. Prvo sem vse skupaj mislil objaviti kot običajno blog objavo, ampak se mi zdi da ta vsebina ne potrebuje datuma in ure. Bo aktualno tudi čez 3 mesece, mogoče še bolj kot sedaj. Pa verjetno se še kakšna napaka skriva v besedilu in ga bom tako lahko urejal neodvisno od postov :) Vsebina članka je zelo splošne narave in samo odgovarja na neka širša vprašanja o optimizaciji spletnih strani. Imam pa tudu namen objaviti še bolj podrobno članke in se posvetiti sami tehniki optimizacije.
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: vikend (10) moj vikend (9) www.google.com (4) google.si (3) all (1) moj vikend .si (1) www.google.si (1) vikend.si (1) postelja za vikend (1) postelje za vikende (1) 1stran.si (1) posteljezavikende (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341