XVII. V pričakovanju PIN kode

avtor ruph
Prešel sem prvo mejo v adsense, ki nekaj pomeni, to je $50. Moje trenutno stanje je $52.32, kar je približno 10.400,00 SIT (ali pa cca. €43). Zaslužek pa je tudi presegel moj zamišljeni začetni vložek v projekt, ki je bil 10.000,00 SIT. Preteklo je kar nekaj časa od začetka (29.11.2005), postavitve strani (9.12.2005) do danes. Minilo je 77dni. In v uvodni objavi na tem projektu sem zapisal, da naj bi bila pot od začetka do rezultatov dolga 3-4 mesece. Zgleda je ta številka kar prava. Sicer sem takrat mislil na pojavitev v zadetkih, vendar se je to izkazalo za nekaj čisto drugega. Enostavno, premetavanje vsebine, oglasov, testiranje, vse to jemlje čas. Sedaj po 77 dnevih, ko sem prešel $50, sem vesel in rahlo utrujen hkrati. Malenkost me skrbi, da bi me google zaradi ne vem kakšnega razloga izključil iz adsense. Med prebiranjem forumov sem dostikrat opazil, da so koga izključili.. in to ti da vedeti, da mislijo resno.. Pa saj ne da bi si sam kadarkoli kliknil na oglas, goljufal ali kaj podobnega, ampak vseeno.. Res bi rad videl googlov ček in na njemu zapisanih vsaj $100. Google pravi, da ti po prvih $50 pošljejo na naslov, ki ga imaš vpisanega v adsense, neko PIN kodo. No sedaj sem ravno v poziciji, ko me rdeči okenček v adsensu opozarja, da so moja plačila zamrznjena dokler ne vpišem PIN kode. PIN koda je pa na poti. Ta koda naj bi delovala kot potrdilo, da naslov res obstaja. Pač, da ne bi pošiljali čekov na napačen naslov. In jaz pričakujem ta PIN.. Verjetno potrebuje kakšen mesec, da pride do nas..

Komentarji:

 1. Miha Says:
  Kul, bravo. S tem projektom si me kar motiviral za kaj podobnega... vendar bo treba očitno še veliko stvari preštudirati. Niše, SEO, ... Bojda so to dolgoročno zelo profitabilni projekti, kratkoročno pa...
 2. ruph Says:
  res je... potrebuješ vztrajnost in potrpežljivost.. pa s tem tudi nekaj volje ;)
 3. Bujes Says:
  Jst sm tud ta mesec presegu 50$ v AdSense, pa mi noben PIN ne tuli okol. Čudn, čeprov se mi zdi, da me bodo izključl.
 4. ruph Says:
  Pejt noter v adsense -> My account pa se malo razglej. Nekje bi ti moralo pisati za PIN številko... Naj bi pa 15. v mesecu pošiljali te stvari, pa če še ni, še bo... Pa potem se boš načakal še cca. 3 tedne :)
 5. bujes Says:
  Itak nima veze, k bom izključen. :(
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: nekaj (10) msn kode (8) kode za msn (6) pin projekti (5) PIN KODA (4) kode (3) Adsense PIN (2) moje kode (2) kode msn (2) msn koda (2) vse kode (1) kode za obleke (1) XVII (1) adsense i pin (1) iskanje pin kod (1) adsense 10.000 (1) nekaj pin kod (1) koda za moje (1) kaj pomeni pin koda (1) pin 2 (1) moja koda (1) moja koda msn (1) koda msn (1) 4 kode (1) msn kode (1) adsense (1) moja pin koda (1) moja pnkoda (1) kakšna je koda pin (1) pin kode msn (1) "še ni še bo" (1) koda pin2 (1) registriranje pin koda na amazon (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341