Bloglines - Za prebiranje RSS virov na internetu

avtor ruph
Malo nazaj sem pisal, da sem prišel zagato, ker sem uporabljal lokalno aplikacijo za prebiranje RSSov. In spisal tudi post svojega manjšega raziskovanja. Po tem sem še zmeraj testiral bloglines in rojo. In lahko rečem, da je bloglines bolj primeren zame. Imajo namreč firefox center, kjer se da dobiti nekaj dodatkov za brskalnik firefox. Eden izmed je tudi bloglines toolkit. Je čisto majhen, v bistvu gre samo za eno ikono, ki se namesti firefox statusbar, no doda se tudi manjši dodatek v kontekstni menu. S pogledom na ikono se lahko takoj izve če je na voljo kakšen nov članek - ikona ima v tem primeru rdečo piko. Preko kontekstnega menija se pa da s preprostim klikom naročiti na RSS vir. Res kul. Sploh ne vem zakaj sem sage uporabljal. :) Je pa res da rdeča pika kar vleče nase klik z miško in posledično takojšne branje čisto svežih novic... kar pomeni da bereš novice tudi takrat ko si prezaposlen ;)

En komentar:

  1. Slothrop Says:
    Seveda je Bloglines še vedno najboljši. Rdeča pika je zakon! Če ni rdeče pike sploh ne vem kaj naj počnem ;).
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: Bloglines (13) seznam rss virov (2) rdeča pika (1) zaslužki na internetu (1) oblačenje barbik na internetu (1) rdeča pika mail (1) rss toolkit (1) OBLAČENJE BARBIK - IGRE (1) seznam rss viri (1) rss viri (1) rss (1) rss viri seznam (1) rdeča pika igra mail (1) igra najdi rdečo piko (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341