Nova kategorija - SEO

avtor ruph
Ravnokar sem izvedel eno rušado na temle blogu. Dodal sem novo kategorijo in sicer seo, kamor bom spravljal zapiske na temo optimizacija spletnih strani. Kar na1x je bilo preveč zapisov v web kategoriji pa je bil potreben refactoring. wiii. Menjanje url naslovov za dostop do vsebine nikoli ni preveč pametno zaradi spletnih iskalnikov. Namreč iskalniki imajo v svojem indexu še zmeraj star url in če obiskovalec klikne na zadetek z napačnim url-jem lahko naleti na 404. V takem primeru je nujno potrebno delati 301 redirecte. No jest jih ne bom, malo sem len in se mi res ne da :( Razmišljam tudi o spremembi domene in naslova bloga. Tole z naslovom zaradi ključa postelje in najdi.si. Tale blog je na prvi strani, in čeprav me zabava da se toliko in toliko ljudi znajde na tej strani bz. :cool: Ampak se bom začel potegovati za kaj bolj primernega temu blogu. Domena. Z domeno bo pa cel križ če jo bom hotel zamenjati. Nujni 301 redirecti. Ne vem kaj se naredi z RSS kanali in uporabniki RSSa. Tako početje tudi ni najboljše za iskalnike, lahko te hitro pozabijo - potem je pa treba vse na novo. Potrebno bo tudi mejlanje vse prijaznim blogerjem, ki me imajo v svojem blogrollu (hvala vsem!).. njah.. tečen posel.. no bomo videli :roll:

Komentarji:

  1. ml Says:
    Jst bi na tvojem mestu naredu 2 bloga, enega za seo+web+marketing, drugega pa bolj osebnega - in sicer zato, da bo na vsakmu blogu izkljucno tista vsebina, ki jo sugerira naslov in ne še vse ostalo (napr. samo postelje ;) Več blogov, več imen.. shizo scena 8)
  2. ruph Says:
    se čist strinjam s tabo.. en blog ena tema, da te imajo bralci rajši, ker jim ne utrujaš z raznimi tehničnimi rešitvami medtem k njih zanimajo sam tvoji osebni problemi :D sam je oa več dela pol če hočes met redne poste na obeh :) to pa ne zmorem..
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: spletnih (3) postelje nova (2) seo (2) strani (1) postelja nova (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341