Adsense in Googlova provizija

avtor ruph
Na dan je prišla informacija, koliko google plačuje svoje založnike. To je 78.5%. V primeru, da založnik dobi iz enega klika na adsense oglas $0.78 potem to pomeni, da je oglaševalec za ta klik plačal $1. Sem pozitivno presenečen. Mislil sem da je ta številka cca. 50%, največ 65%. Vsaj tako pravi New York Times. (Na sliki v članku je še glava digitalpointa z mačkom in ogrooooooooomnim ibr kul monitorjem.)
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: adsense (10) Adsense PIN (2) provizija na kliku (2) provizija klik (2) adsense klik (1) provizija discover (1) provizija pri kliku (1) toboads provizija (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341