Srečno in Zdravo

avtor ruph
Naj bo novo leto srečno, zdravo, zadovoljno, uspešno, prijetno, bogato, zanimivo, dobro, lepo in naravnost fantastično! in mi vsi z njim :D Pa, če bi bilo več cajta bi blo zelo zelo v redu... to z 24h/dan je čist premalo.. 10h spiš, 4h ješ pa piješ pa se zajebavaš z wc-ji, potem ostane pa še 10h, ki pa itak prehitro minejo... nja.. Dedek Mraz za novo leto si želim daljše ure!
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: Srečno in zdravo (13) ZDRAVA POSTELJA (11) zdravo (5) srečno zdravo (3) srečna in zdrava (2) srecno in zdravo (2) novo leto na wc (1) srečno in (1) srečno (1) srečno, zdravo (1) zdravo i srećno (1) srečno zdravo in (1) zdravo srečno (1) srečno zdravo (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341