Blogi na na temo interneta

avtor ruph
Tole je moj seznam kakovostnih blogov slovenskih avtorjev na temo interneta. Vsi so več al manj strokovni in informativni. 1. Hapax Legomena Spletni marketing, objave, opisi spletnih servisov. Informativno. Fino branje. 2. My Money Blog V angleščini. V bistvu je to projekt iz www.kutu.net, gre pa za podoben projekt, kot je moj nicheAd. Se pravi praskanje denarja na internetu. 3. Mitja Mavser Spletni marketing. Veliko dobro napisanih člankov na to temo. Res pa, da nima RSS kanala.. ts ts ts.. previdevam, da je to sindrom kovačeve kobile, ker del spletnega marketinga je tudi RSS. 4. Internet Marketing V angleščini. V bistvu sem ga odkril pred kratkim in se še nisem poglobil v njegovo vsebino, samo zgleda obetavno. Poudarek je RSS marketingu. Bo treba prebrat. To je to, kar sem uspel izbrskat na internetu. Če pozna(ima) še kdo kakšen prijeten blog, ki bi sodil med zgornjo četverico naj se le oglasi.

En komentar:

  1. Mitja Mavsar Says:
    Hvala za objavo linka. Res. Kovačeva kobila je bosa. ;(
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: Mitja mavser (49) kutunet (6) interneta (4) blogi (3) "mitja mavser" (3) internet marketing blog (3) blog internet marketing (2) www.kutu.net (2) blogi moje (1) blogi in podjetništvo (1) teme za internet (1) blogi na internetu (1) članki na temo internet (1) moje blogi (1) marketing blog (1) strokovni blogi (1) rss marketing (1) marketing na blogih (1) blogi o marketingu (1) kovačeva kobila (1) kovaceva kobila je bosa anglesko (1) marketing+blog+internet (1) blog o internetu (1) rss kanali (1) mavser mitja (1) ? wwwkutunet.com (1) www.kutunet.com (1) kutunet (1) www.kutunnnet.com (1) kovačeva kobila v angleščini (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341