IV. del: Moja niša

avtor ruph
Ta del projekta je ključnega pomena, saj slaba izbira niše pomeni veliko kasnejšega napora pri optimizaciji. Še slabša izbira lahko pomeni tudi polomijo na celi črti. Ravno zaradi pomembnosti izbire je to težka odločitev. Na razpolago imam vsaj 2 različni besedni zvezi in premlevanje argumentov za/proti v prid eni je zelo zamudno. Ali kot je bilo rečeno nekoč: "The man who insists upon seeing with perfect clearness before he decides, never decides." .. No nazadnje sem se odločil za bison-steak število konkurenčnih strani: 46.200 (google suggest) število iskanj na dan: wt-214/dan, overture 23/dan cena oglasov: 0,10$ - 2,25$ Domena: www.bison-steak.info Ker želim pohitriti vso zadevo sem zakupil domeno za 2 leti. Veliko je govora o googlovem sandboxu, ki naj bi predvsem prizadel nove domene in domene, ki so zakupljene samo za 1 leto. O tem sicer tečejo polemike, nihče (razen mr G himself) pa ne ve točno. Google sandbox je drugače peskovnik za vse nove strani. Nekakšen poseben index v googlu, ki poskrbi, da se te strani ne rangirajo dobro med zadetki iskanja. Prav tako se zna zgoditi, da se kakšna stara stran znajde v sandboxu, če si je prehitro nabrala veliko referenčnih povezav oz. je bilo na njen uporabljen kakšen delikaten postopek hitrega dobivanja dobrega mesta v zadetkih. Kupljeno pri www.godaddy.com: godaddy nakup domene Mislim, da sem poceni kupil. Domena stane 9,95$/leto, ampak če vzameš še gostovanje, potem dobiš eno leto za 1,99$, drugo pa 9,95$.. Ampak če vzameš gostovanje za 9,95$ (majo tut za cca 3$) potem dobiš še 25$, ki jih lahko porabiš v google AdWordsih - se pravi za oglaševanje strani. Pa še kodo za 10% popust sm imel. No na koncu sem za ceno 2 letne domene dobil zraven 1 mesec delux gostovanja in 25$ za adworde. Sedaj morem samo še ves drobni tisk prebrati.. pa preveriti, če se še kje kaj skriva... NLB klik mi pravi: 06.12.2005 GO DADDY.COM 4.093,47 Namreč v kliku je (skoraj) po novem pregled nad porabo na eurocardu. Super fajn. Ostalo mi je še cca. 6.000,00 SIT, sedaj bo pa najbolje da postavim stran in iščem vsebino.

Komentarji:

  1. Jan Says:
    Le eno vprašanje. Tukaj si kupil gostovanje za en mesec?
  2. ruph Says:
    Na godaddy ja. Do sedaj še nisem imel problemov z njimi, tako da lahko priporočam. V primeru da imaš pa več strani, potem boš kje drugje dobil ceneje. Jaz imam http://davors.eu/ na http://www.synhosting.com/. Ta pocen varianto, domen imaš lahko gor kolikor češ... Edino imeli so nekaj problemov z stabilnostjo, tako da je bila stran nedosglejiva sem pa tja za kakšno uro.
  3. Jan Says:
    Hvala ;)
Komentiranje onemogočeno.

Iskane ključne besede za dotično objavo: poceni postelje (71) poceni postelja (27) postelja poceni (9) postelje poceni (6) izbira (6) www.nlbklik.com.mk (6) nlbklik.com.mk (4) nlbklik com (4) niša (3) godaddy gostovanje (3) https.//www.nlbklik.com.mk (3) godaddy (2) strani (2) moja niša (2) poceni okvir za posteljo (2) google sandbox (1) nisa (1) pocen domena (1) info domene godaddy (1) POCENI-POSTELJE (1) 1 nisa (1) ali kdo gostuje pri godaddy (1) "poceni postelje" (1) poceni postelje (1) ocena niše (1) cenik poceni postelje (1) niše ruph (1) godaddy.com domene (1) spletne niše (1) postelje (1) poceni do postelje (1) GO.DADDY.COM (1) https://www.nlbklik.com.mk (1) poceni posetlje (1) com.mk domene (1) go daddy.com (1) https//www.nlbklik.com.mk (1) kje do poceni postelje (1) Https//:www.nlbklik.com.mk (1) https://www.nlbklik.com.mk1 (1) niša pomeni (1) nlbklik (1) godaddy poceni (1) https;//www.nlbklik.com.mk (1) poceni postelje (1)


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 229 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 230 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 236 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 136 Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 138 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 187 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 198 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/sopca.com/web/ruph/wp-content/plugins/bsuite.php on line 341